Nyhed: Winehack lancerer vinklub til Peter Jahn & Partnere. Spar 100 kr med rabatkoden "PJP".

Velkommen til Winehack. Salget af vores “Langa Style” vine er netop afsluttet. Afhentning eller udbringning af vine: 31. marts - 6. april 2018.

Nyhed: Winehack lancerer vinklub til Peter Jahn & Partnere. Spar 100 kr med rabatkoden "PJP".

Kære Peter Jahn & Partnere - velkommen til jeres nye vinklub hos Winehack. Fire gange om året henter Winehack vine hjem, der passer til årstiden. Der er ingen forpligtelser eller abonnementer. Læs mere om vores koncept nedenfor.

Brug rabatkoden “PJP” og spar 100 kr. ved første køb (af min. 2 kasser vin)

Winehack leverer gratis til PJPs kontor på Hjalmar Brantings Plads*. Du kan bestille frem til og med 27. august 2017 og ca. 14 dage efter bliver vinene afleveret i receptionen. God fornøjelse!

*På bestillingsiden vælger du "Afhentning på adresse i København". Alle bestillinger der bruger rabatkoden "PJP" leveres gratis til Peter Jahn & Partneres kontor på Hjalmar Brantings Plads.

 

Alle har ret til fantastisk vin til gode priser.

Winehack hjælper dig med at handle direkte hos lokale vinbønder. Vi har hacket den importmodel, der normalt gør god vin dyr og du betaler ikke for butikslokaler, abonnementer eller unødige avancer.

Vores priser er faktisk 100% transparente - og vi sørger for at alle danske afgifter, skatter, mv. er betalt. Med Winehack kan du derfor både spare penge og importere vin med god samvittighed.

Se hele udvalget

UDSALGET ER AFSLUTTET: "Langa Style" (Langhe, Italien)

Læs mere om vinene her

Tidsplan: Winehack "Langa Style"

Sidste dag for bestilling: 19. marts 2018

Levering af vine i København: 26. marts - 30. marts 2018

Afhentning eller udbringning af vine: 31. marts - 6. april 2018

kontakt os hvis du har spørgsmål

Smagspanelet

Læs Smagspanelets kommentarer

anmeldelser fra trustpilot

Genialt koncept, total åbenhed omkring priser hele vejen igennem. Sjovt med personlige historier om vinene direkte fra gården. Absolut vigtigst er kvaliteten, jeg har smagt 2 røde fra Piemonte er i meget høj klasse til prisen. Kan absolut anbefale Winehack.

Henning Ekstrøm Thygesen

Godt udvalg af fremragende vine. Det er enkelt at bestille, de yder god service, og beskrivelserne af vinene i nyhedsbrevet er grundige og præcise. Jeg har indtil videre haft Langhe D.O.C. Nebbiolo Magistri (2013) og Langhe D.O.C. Chardonnay (2015) i glasset, og begge vine slår det meste, jeg har smagt i denne prisklasse.

Jens Christian Madsen

Meget tilfreds med første sending fra WineHack. Lækker vin, god kvalitet til prisen og levering som planlagt. 
Glæder mig til at se hvad næste tema bringer.

Kasper Hansen

Lækker vin til kanongode priser - fremragende service, og i øvrigt en brugervenlig hjemmeside. Tak for det!

Susanne Ingemann

Alt fungerede som det skulle - og jeg er glad for vinen.

Jakob Langemark

Rigtig god kvalitet til rimelig pris.

Knud Clausen

5 stjerner på Trustpilot

Besøg Winehack på Trustpilot
Winehack - vi har fremragende anmeldelser på Trustpilot

Winehack henter flaskerne direkte hos vingårde rundt omkring i verden.

Derfor er der ingen fordyrende mellemled. Eller abonnementer. Vi præsenterer løbende nye vine og temaer, som passer til årstiden, som vi har lagt sjæl i at finde og som vi - ikke mindst - mener repræsenterer fantastisk værdi for pengene.

Du køber hele kasser af 6 flasker. Vi lægger ordren hos vinbonden og du får vinen til kostpris, men betaler fragt, midlertidig opbevaring, moms og afgifter. Vi lægger 20 kr. oven i hver flaske (eks. moms), hvilket er vores indtjening. Vinen afhenter du gratis efter hjemkomst på et erhvervslager i København. Du kan også vælge at få vinen bragt ud. Kontakt os venligst på hello@winehack.dk, hvis du ønsker levering udenfor vores aktuelle leveringsområde.

God vin behøver ikke at koste en vingård.

Winehack importerer vin direkte fra vingårde rundt omkring i verden. Derfor er der ingen fordyrende mellemled mellem producenten og dit vinglas. Du bestiller flaskerne hos os, og når du har afgivet en ordre, henter vi vinen hjem efter en fastsat skæringsdato. Du betaler altså ikke for et lager eller en dyr husleje, men kun for vin. Når flaskerne lander i Danmark, kan du vælge at hente vinen selv på en adresse i København, eller du kan få flaskerne bragt ud for 100 kr.

Du køber altså vinene til kostpris + fragt + opbevaring + moms + afgifter + 20 kr. pr. flaske til Winehack (eks. moms)

Vi skifter løbende udvalget og præsenterer et nyt tema med 6-10 forskellige flasker. Det kan tage udgangspunkt i en region, en årstid, en drue, et land eller i noget helt andet. Fælles for vinene er, at du får høj kvalitet for pengene. Det er gode vinoplevelser til Winehack-priser.

Hvordan fungerer det?

Du vælger hvor mange flasker, du skal bruge, ud fra de vine, vi tilbyder. Du køber hele kasser af 6 flasker. Der er åbent for ordrer frem til den oplyste skæringsdato. Når betalingen er gennemført, modtager du en kvittering med en forventet leveringsdato i København. Du henter selv vinen på et erhvervslager i København, eller du kan få den bragt ud i for 100 kr.

Hvem står bag?

Winehack er skabt af Christian Strand, Niels Strand Nielsen og Martin Schultz. Vores salg af vine blev lanceret i maj 2017.

Læs vores portrætartikel i "Markedsføring" (oktober 2017).

Christian og Martin har mere end 15 års erfaring med marketing og digitale bureauer, og Niels har 40 års erfaring fra shippingverdenen. Sammen har vi mere end 70 års erfaring med at nyde god vin fra hele kloden og derfor mener vi at vi har de bedste forudsætninger for at give dig den bedste vin til prisen, på den rigtige platform, transporteret hjem på den mest effektive måde.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på hello@winehack.dk eller til at skrive til os på vores Facebook side.

Besøg os på Facebook

Winehack - alle har ret til fantastisk vin til gode priser.

Winehack